Ποιοί Είμαστε

Φρέσκο, παραδοσιακό ψωμί, ζυμωμένο με αγνά υλικά, προετοιμασμένο από ανθρώπους με μεράκι και γνώση, με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας. Λαχταριστές γλυκές γεύσεις που αρωματίζουν τον ουρανίσκο και ανεβάζουν τη διάθεση. Στα καταστήματα «Αρτοποιητής» του Δημήτρη Κώτση, ο κόσμος της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, έχει βρει ένα γνήσιο εκφραστή της παράδοσης, της υψηλής ποιότητας και της φρέσκιας παραγωγής.

Από το Τέροβο των Ιωαννίνων, τόπος φημισμένος για τους «αρτοποιητές» του, ο Δημήτρης Κώτσης αγάπησε το επάγγελμα του φούρναρη από παιδί και του πρόσδωσε τα σπάνια χαρακτηριστικά του παθιασμένου επαγγελματία, του ανθρώπου που χτίζει για τον εαυτό του και για τους άλλους -εργαζόμενους και πελάτες - έχοντας το βλέμμα στραμμένο σε αξίες σταθερές.

Τα αρτοποιία - ζαχαροπλαστεία «Αρτοποιητής», μία οικογενειακή επιχείρηση 30 και πλέον ετών, προσφέρουν μία πλούσια ποικιλία ψωμιού -πολυτελείας, χωριάτικο, μαύρο, ολικής, σίκαλης, καλαμποκιού, με ή χωρίς προζύμι, με γλυκό ή ξινό προζύμι - μεγάλη ποικιλία από χειροποίητες πίτες αλμυρές και γλυκές, κριτσίνια, τσουρέκια, cookies , μπισκότα και βουτήματα και μία εντυπωσιακή γλυκιά παλέτα γεύσεων - σιροπιαστά, κρέμες, πάστες.
 
 

Η φιλοσοφία μας

Στον «Αρτοποιητή» πιστεύουμε ότι η ποιότητα αποτελεί το μόνο εχέγγυο που μπορεί να εξασφαλίσει την υγιή βιωσιμότητα μίας επιχείρησης. Για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας επιμένουμε στην Παρασκευή φρέσκου ψωμιού σε κάθε ένα από τα 17 καταστήματα της εταιρίας μας, όπου κάθε ξημέρωμα, ο αρτοποιός παρασκευάζει το ψωμί, με τον παραδοσιακό τρόπο, το ψήνει και το προσφέρει στους πελάτες ευωδιαστό, πλούσιο σε θρεπτική αξία και εξαιρετικά γευστικό.

Επιπλέον των 17 ξεχωριστών φούρνων μας, η αταλάντευτη προσήλωσή μας στην αναβαθμισμένη ποιότητα μας έχει οδηγήσει στη δημιουργία δύο δικών μας εργαστηρίων ζαχαροπλαστικής, που έχουν αναλάβει την παρασκευή όλων των αλμυρών και γλυκών προϊόντων που διατίθενται στα καταστήματά μας.