Εργαστήρια Αρτοποιίας

17 καταστήματα, 17 παραδοσιακοί, ανοικτοί στο κοινό, φούρνοι. Στον «Αρτοποιητή» πιστεύουμε ότι το ψωμί πρέπει να ψήνεται φρέσκο. Οι σύγχρονες υποδομές μας σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα πρώτων υλών, την τήρηση των αυστηρών κανόνων ασφάλειας και υγιεινής και τη γνώση των παρασκευαστών του ψωμιού μας που με μεράκι το ζυμώνουν για τους πελάτες μας για να διατίθεται καθημερινά μοσχοβολιστό και φρέσκο, εξασφαλίζουν αξεπέραστη γεύση και ασύγκριτη ποιότητα.
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ:
• Πολύσπορο αλεύρι, πλούσιο σε ποικιλία δημητριακών σπόρων, υψηλής διατροφικής αξίας και αλεύρι χωριάτικο από παραδοσιακό σιτάρι Μαυραγάνι, πλούσιο σε πρωτεΐνες από τους Μύλους Μάρρα Α.Ε.
• Κίτρινο, ψιλό λεπτόκοκκο αλεύρι, από εκλεκτό σιτάρι, από τους Μύλους Παπαφίλη Α.Ε., για εξαιρετικό χωριάτικο
• Σκληρό αλεύρι 70άρι Καλαμπάκας για κουλουράκια και βουτήματα, από την Αφοί Γ. Βούζα Ο.Ε.
• Αλεύρι από δίκοκκο Σιτάρι (ΖΕΑ) των Αρχαίων Ελλήνων, από τη ΒΙΟΥΓΕΙΑ Α.Ε., με 40% περισσότερο μαγνήσιο, φυτικές ίνες και μέταλλα για την παραγωγή εξαιρετικά εύπεπτου και υγιεινού ψωμιού.

• Δείτε το Video της Αρτοποιίας ---• Δείτε photo gallery της Αρτοποιίας
 
 

Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής

Ποικιλία από αλμυρές και γλυκές πίτες, με πιο περιζήτητες ανάμεσά τους τις περίφημες σοκολατόπιτα και πορτοκαλόπιτα, τσουρέκι με μαχλέπι και μαστίχα, σιροπιαστά και εντυπωσιακά μεγάλη ποικιλία από πάστες και «σπιτικά» παγωτά. Τα 2 εργαστήρια ζαχαροπλαστικής της εταιρίας μας παρασκευάζουν καθημερινά την πλειονότητα των ειδών αλμυρής πίτας, ενώ υπό την καθοδήγηση του pastry chef , Αλέξανδρου Κώτση, προετοιμάζονται και διανέμονται καθημερινά στα καταστήματά μας, ολόφρεσκα, γλυκά δημιουργήματα.
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ:
•  Γάλα φρέσκο από τη μικρή οικογενειακή φάρμα ΚΟΥΚΑΚΗ, για τα παγωτά μας
•  Φέτα ΕΞΑΡΧΟΣ από αιγοπρόβειο γάλα από την ορεινή περιοχή του Ολύμπου, για τα σάντουιτς και τις πίτες
•  100% αγελαδινό βούτυρο Γαλλίας FERMENTE, με βελούδινη υφή από την ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ για τις σφολιάτες
•  Αυγά από τη φάρμα του Χρήστου ΑΝΤΩΝΙΟΥ στα Μέγαρα, για γλυκά και αλμυρά
•  Βέλγικη Σοκολάτα CALLEBAUT . Απλώς η καλύτερη!
Μέλι με άνθη πορτοκαλιάς από τη Μαλεσίνα. Μικρή μονάδα παραγωγής μόνο για τον «Αρτοποιητή», για πραγματικά μελομακάρονα!

  • Δείτε το Video της Ζαχαροπλαστικής ---  • Δείτε photo gallery της Ζαχαροπλαστικής